Помилки під час вибору дитячих меблів.

Вибір дитячих меблів. Які помилки роблять батьки?

Як не помилитися і вибрати те, що підійде саме вашій дитині, в конкретну дитячу кімнату, обмежену певним метражем? Ми зробили для вас добірку найбільш поширених помилок – їх неможливо передбачити при покупці, але вони дають знати про себе знати вже в перший рік.

1. Відразу купити стіл, тумбу, і навісні полиці, і ще високий стелаж для папок – реєстраторів … У підсумку кімната першокласника вже зараз захаращена меблями, яка йому ще не потрібна, а ігрового простір в кімнаті зовсім не залишилося. Якщо ви боїтеся через кілька років не підібрати тумбу відповідного розміру і забарвлення – зверніть увагу на модульну дитячі меблі, виконану в єдиній концепції – так ви завжди підберете підходящий варіант, навіть якщо колекція буде вже знята з виробництва.

2. Купівля меблів, яка не підходить по росту. Якщо брюки, куплені на розмір більше, можна підшити або перехопити ременем, то неправильно підібраний по зросту стіл і стілець, швидше за все, стануть причиною проблем зі спиною і зором. Щоб не міняти меблі кожен рік-два, краще відразу вибрати «зростаючу меблі» – ту, у якої ніжки столу і стільця регулюються по висоті. Ідеально – якщо стілець ще регулюється по глибині посадки.

3. Багато батьків купують першокласнику стіл, обладнаний полицями і навісними деталями, намагаючись передбачити всі ‘наперед’. Однак молодший школяр ще не в змозі організувати простір столу «дорослого розміру». Швидше за все, підручники та зошити будуть сусідами з іграшками. Крім того, мінливі технології можливо в майбутньому змінять і вид додаткових розширень. Наприклад, замість громіздких моніторів зараз використовуються РК-монітори. Оптимальне рішення – підібрати для дитини парту, а в міру росту дитини збільшувати її за допомогою спеціальних доповнень.

4. Навпаки купувати маленький стіл по ширині. Через кілька років дитині буде не вистачати робочого простору і батькам знову доведеться повертатися до цього питання. Ситуацію не виправити і розширенням столу за допомогою додаткових елементів. Стіл для комфортної роботи людини по ширині повинен бути не менше 90 см.

5. Уникати меблі з ДСП. Серйозні німецькі фабрики дорожать своїм ім’ям, тому випускають тільки якісні меблі, безпека якої підтверджена сертифікатами міжнародних зразків. З такими меблями ви можете не побоюватися неякісних матеріалів і шкідливих випарів.

6. Думати, що кращі сидіння – зі шкіри. Хтось віддає перевагу «директорське» крісло, оббите шкірою, яке виглядає серйозно і «по-дорослому». Вибрати таке крісло для школяра – марно витратити гроші. Сліди від кулькових ручок, вода для малювання – і крісло втрачає первісний вигляд. Тому краще зупинити свій вибір на стільцях зі змінними чохлами з сучасних тканих матеріалів. Вони легко стираються і не втрачають свій первинний вигляд, а ще можуть бути просочені водо – і грязеотталкивающимі складами.

7. Стілець повинен бути без коліщаток – щоб дитина спокійно займався і не відволікався на катання по кімнаті. Але що відбувається, коли дитині потрібно висунути ящик столу? Швидше за все, він згорбиться, притримає сидіння руками знизу і в такому положенні почне задкувати назад, щоб звільнити місце для ящика. При цьому ніжки стільця човгають по підлозі, залишаючи подряпини на покритті. Найбезпечніше вибрати стілець, де ‘катання’ можливо тільки при певному зусиллі. Так ви уникнете баловство і збережіть покриття підлоги. А ще, такі стільці забезпечені механізмом захисту від гойдання – щоб дитина точно не відволікався від занять.

8. Не звертати увагу на деталі. Дрібниць при виборі дитячих меблів не існує. Закруглені кути, доводчики та особливі механізми нахилу стільниці та регулювання висоти забезпечать безпеку. З такими столами потрібно дуже сильно постаратися, щоб прищемити палець – випадково не вийде.

9. Вважати, що висувних ящиків достатньо, щоб підтримувати порядок. Дітям складно стежити за канцелярськими дрібницями тому краще, якщо столи додатково будуть обладнані відсіками для точилок і скотча і утримувачем для проводів.

10. Здійснювати покупку «в останній момент». Якщо заздалегідь намітити для себе декілька відповідних варіантів, завжди є можливість взяти участь в акціях і навіть у розпродажах – так щоб вигідно і в строк обладнати робоче місце дитини.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам визначитися з вибором робочого місця для школяра.

До вибору дитячих меблів неможливо підійти «занадто серйозно». Не бійтеся набриднути консультанту розпитуваннями і неодноразовими візитами. А ще краще – привести дитину випробувати меблі в дії.

Это может быть интересно

Добавить комментарий